Kilpailun aihe
Piirrä, maalaa, leikkaa tai photoshoppaa meille oma näkemykseksi aiheesta “LEMMIKKI”. Lemmikkisi voi olla eläin, mielikuvitushahmo tai mitä tahansa muuta, kunhan se on hahmo, joka kaipaa lämmintä kotia ja huolenpitoa.

Passi & Ripatin propellipäät ovat kehittämässä uutta palvelua, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä tekemään fiksumpia valintoja kodin energiankulutuksen ja viihtyvyyden suhteen. Kesän aikana konseptista on tarkoitus kehittää prototyyppi, jonka avulla päästään testaamaan idean toimivuutta käytännössä. Konsepti on Passi & Ripatin omaa tuotantoa, joten kilpailuun osallistuneita töitä ei luovuteta muiden käyttöön.

Palkinto
Tuomariston valitsema voittaja palkitaan piirustuspaketilla. Paketti sisältää monipuolisen valikoiman kyniä ja liituja sekä luonnoslehtiön.

Osallistuminen
Voit osallistua kilpailuun lähettämällä kuvan sähköpostilla osoitteeseen info@passiripatti.fi tai postitse (Passi & Ripatti c/o Satumaa, Tehtaankatu 27-29 A, 00150 Helsinki) viimeistään 20.5.2013.

Muistathan laittaa kuvan mukaan myös omat yhteystiedot.

Tuomaristo ja voittajan valinta
Passi & Ripatin esiraati valitsee kilpailuun osallistuneista töistä korkeintaan viisi tuomariston arvioitavaksi. Tuomaristo valitsee voittajaksi konseptiin parhaiten soveltuvan lemmikin. Tuomaristoon kuuluvat toimitusjohtaja Janne Saari, Cute Attack -peliyhtiön perustaja Giuliano Cremaschi ja koululainen Maisa Ripatti.

Oikeudet
Passi & Ripatilla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita töitä palvelukonseptin prototyypissä sekä julkaista kuvia osallistuneista töistä nettisivuillaan, Facebookissa ja muissa kanavissa. Kuvan / hahmon muusta käytöstä sovitaan erikseen Passi & Ripatin ja kilpailuun osallistuneen henkilön (tai hänen huoltajan) välillä.

Lisätietoja antavat
Hannu Ripatti
http://www.facebook.com/hannuver
hannu.ripatti@passiripatti.fi
050 538 8483

Janne Passi
http://www.facebook.com/jannepassi
janne.passi@passiripatti.fi
040 555 2477

Seuraa edistymistä täältä

Perustimme oman sivun konseptin edistymiselle. Täydemmä sivua aktiivisesti, joten kurkkaa mitä hetki sitten ja tulevaisuudessa tapahtuu: https://passiripatti.fi/peloton-summer-camp/