Ei ole mikään salaisuus, että hyvä sisältö on toimivan digitaalisen palvelun kulmakivi. Oikeastaan se on lähes ainoa kulmakivi, jonka varaan palveluita kannattaa rakentaa. Harvemmin tulee vastaan timanttisia palveluita, jotka perustuisivat yksinomaan toiminnallisuuksien varaan.

Tämän päälle kun lisää vielä yhä laajemmaksi kasvavan kanavavalikoiman, jossa asiakkaita pitää palvella, niin päästään Passi & Ripatin ytimeen. Olemme kokemuksen myötä nähneet mikä vaikutus hyvän sisällön ja palvelumuotoilun yhdistämisellä voi olla ja uskomme että tämä yhdistelmä on jatkossakin rautaa.

Yrityksen toinen viikko toi mukanaan ensimmäisen session sisällön parissa. Duunarit ajettiin evakkoon ja kuvausryhmä valtasi toimiston kahdeksi päiväksi. Ei näytä siltä, mutta sporttista sisältöä pukkaa.

viikko2-kuvaus