Kiitos kotiväki. Kiitos maailma. Kiitos B… Kiitos intohimolle. Hyvä meininki jatkuu!

Tässä vielä perustelut Grand One voitosta:

“Tämän vuoden kilpailutöiden joukossa oli riemastuttavan monta esimerkkiä siitä, että Suomessa kyllä osataan sekä tehdä että ostaa maailmanluokan nettiä. Kyllä, meillä ihan oikeasti osataan jo tehdä kaikki ihan viimeisen päälle ja oikein.

Tämä nimenomainen työ nousi kuitenkin kaikkien muiden töiden yläpuolelle siitä yksinkertaisesta syystä että se muistutti meitä siitä, miten alussa me vielä olemme. Se muistutti meitä siitä lukemattomien tutkimattomien mahdollisuuksien määrästä, niistä töistä joita me oikeasti haluaisimme olla tekemässä tai tilaamassa. Ja mieluiten vielä itsellemme. Voiko tai saako noin edes tehdä muuttuu nopeasti kysymykseksi , perhana, miksi minä en voinut keksinyt sitä?

Se lähestyy aivan uutta kohderyhmää. Se yhdistää netin ja reaalimaailman hienolla tavalla. Se kertoo jotain tulevasta ja 10 miljoonaa ihmistä on nähnyt sen.”

[bra_divider height=’40’]

Aiheesta hieman lisää täältä http://vierityspalkki.fi/2011/03/18/huimasti-levinnyt-viraalikamppis-voitti-grand-one-2011-palkinnon/ sekä täältä http://www.marmai.fi/uutiset/ripatti+ja+passi+voittivat+grand+onen/a2109901